Workshop Wijn en spijs

Zondag 17 april 2011 Franse wijnen;

zondag 22 mei Italiaanse wijnen;

zondag 10 juli Spaanse wijnen.

Verdere data en thema’s worden t.z.t. aangekondigd.

Van 15.00 tot 18.00 uur
Met wijn workshops hebben we behoorlijk wat ervaring ook in combinatie met wijn-spijs. Kennis van en ervaring is onder andere opgedaan bij wijn-spijs goeroe Peter Klosse op zijn Academie voor Gastronomie. Graag wil ik nu deze kennis ook samen met u delen!

Tijdens deze landen-thema workshops komen alle aspecten van het wijn bereidingsproces en het wijnproeven aan bod. Met het glas in de hand, pen in de aanslag voor het proefformulier nemen we wijnen op de proeftafel met elkaar door. We leren de wijnen beschrijven: uiterlijk, geur en smaak. We leren de wijn proeftermen gebruiken en aantekeningen maken over hetgeen we zien, ruiken en proeven. Met basis kennis over het wijn bereidingsproces leren we de kenmerken van wijn te herkennen en benoemen. Tijdens de workshops zullen er verschillende kleine hapjes geserveerd worden wat ruim de mogelijkheid geeft om het onderwerp wijn-spijs te bespreken.

Een workshop vindt doorgang bij minimaal 10 inschrijvingen. Het maximale aantal deelnemers is ongeveer 15 mensen want ik wil aan iedereen ruim aandacht geven, elk van u kan zo ook ruim vragen stellen en kunnen we gezamenlijk over deze gewichtige onderwerpen discussiëren! De kosten voor een workshop zijn € 40,- per persoon.

Dus schrijf u snel in want vol is vol.

Inschrijven kan per mail, wijn@pleasureoftaste.nl

of telefoon 0172-50 78 09

We kijken uit naar uw reactie en aanwezigheid op deze mooie, leerzame en vooral gezellig-relaxe middag!

Met vriendelijke groet,

Veronique Brink

Waaier 38 b
2451 VW Leimuiden
T 0172-50 78 09
F 0172-50 78 49

M wijn@pleasureoftaste.nl

> terug...