Wijnimport Pleasure of Taste! is het wijnbedrijf van Veronique en Philippe Brink.

"Ik probeer die wijnen te selecteren die voldoen aan objectieve kwaliteitsnormen. (over smaak valt niet te twisten). Mijn hoofddoel is te zoeken naar de wijnmaker die vanuit zichzelf het beste nastreeft, zodat kwaliteit vanzelfsprekend wordt. Maar deze bedrijven vinden is zo gemakkelijk nog niet en daar deze mensen over het algemeen vrij eigenzinnig zijn is kennis van de taal maar vooral ook van hun cultuur en gewoontes een vereiste om met elkaar in zee te gaan. Samen met mijn partner Philippe die behoorlijk internationaal georiënteerd is, de mediterrane wereld op z’n duimpje kent en ook nog eens geboren en getogen is in Frankrijk, lukt dit ons aardig!” Aldus Veronique.

Voor meer over ons klik hier

Diensten voor horeca

Onze wijnen

Ons wijnaanbod is groot en varieert van huiswijnen tot en met gastronomische wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Oostenrijk en natuurlijk de Nieuwe Wijnwereld landen.

Onze prijzen

Deze zijn zeer scherp gesteld daar we een relatief klein bedrijf zijn met lage overheadkosten.

Service

Naast kwaliteit heeft ook service onze bijzondere aandacht.

Zo leveren wij desgewenst meerdere malen per week, ook in het weekend als het echt moet! Ook kunnen wij u ondersteunen met bijvoorbeeld het maken van wijnbeschrijvingen en voor “geheel op maat” te vervaardigen menu- en wijnkaarten die passen met de door u gewenste uitstraling van uw restaurant.

Advies op het gebied van wijn-spijs combinaties geven wij ook en nu met nog meer vertrouwen na het volgen van de wijn-spijs colleges van de Academie van Gastronomie van Peter Klosse.

Contact

U bent onafhankelijk, maar wel nieuwsgierig, u wilt zich geheel vrijblijvend eens naast het platgetreden pad van grote inkooporganisaties begeven!

Bel 0172-50 78 09 of mail wijn@pleasureoftaste.nl dan eens voor een kennismakingafspraak of vraag naar onze horeca wijn en prijs courant