Maatwerk relatiegeschenken klik hier

In het najaar is het bij ons extra druk in verband met het verzorgen van Kerst en relatiegeschenken; geen standaard pretpakketten maar samen met u geselecteerde geschenken, met wijn maar wel degelijk ook met andere passende accessoires. Prijzen variëren van laag tot hoger maar altijd geselecteerd met creativiteit, smaak en gericht op de doelgroep.

Ook ligt een prachtig geschenken magazine klaar dat vanaf mei wordt verzonden naar onze relaties die op onze mailing list zijn. Hiermee kunt u ideeën opdoen, keuzes maken of juist helemaal niet en met ons bespreken waar u wel aan denkt; vervolgens gaan wij aan de slag om dat wat u specifiek wilt te presenteren.

Just in time en op maat delivery

Wij verzorgen eveneens het hele jaar door voor een aantal bedrijven relatiegeschenken; bijvoorbeeld, u neemt contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw relatie op zijn verjaardag/huwelijksdag of elk ander feestelijk moment, aan huis of kantoor, een op maat bedacht geschenk ontvangt. En natuurlijk ook bij het verkrijgen van een nieuwe klant of het binnen halen van een mooie opdracht! Wellicht iets voor uw bedrijf?

Particulieren kunnen natuurlijk ook bij ons terecht voor het uitkiezen van een mooi geschenk. Dat kunnen we bezorgen of u komt het pakket bij ons ophalen.

 

Geïnteresseerd en u wilt meer weten! Laten we een afspraak maken. Of wilt u eerst het geschenken magazine ontvangen?

Bel ons op 0172-50 78 09 of mail wijn@pleasureoftaste.nl

Philippe Brink

> terug...