Wijnimport Pleasure of Taste! is het wijnbedrijf van Veronique en Philippe Brink.

"Ik probeer die wijnen te selecteren die voldoen aan objectieve kwaliteitsnormen. (over smaak valt niet te twisten). Mijn hoofddoel is te zoeken naar de wijnmaker die vanuit zichzelf het beste nastreeft, zodat kwaliteit vanzelfsprekend wordt. Maar deze bedrijven vinden is zo gemakkelijk nog niet en daar deze mensen over het algemeen vrij eigenzinnig zijn is kennis van de taal maar vooral ook van hun cultuur en gewoontes een vereiste om met elkaar in zee te gaan. Samen met mijn partner Philippe die behoorlijk internationaal georiënteerd is, de mediterrane wereld op z’n duimpje kent en ook nog eens geboren en getogen is in Frankrijk, lukt dit ons aardig!” Aldus Veronique.

Voor meer over ons klik hier

Particulieren

Wijn bestellen

Een telefoontje, mail of kom langs in ons proeflokaal voor een mooi advies op maat.

Workshops wijn en spijs

Met wijn workshops hebben we behoorlijk wat ervaring ook in combinatie met wijn-spijs. Kennis van en ervaring is onder andere opgedaan bij wijn-spijs goeroe Peter Klosse op zijn Academie voor Gastronomie. Deze workshops organiseren we op meerdere zondagen per jaar. Het zijn landen-thema workshops wijn en spijs. Bel of mail voor meer info.

Geschenken

Wilt u aan familie, vrienden of een goede relatie een mooi wijn-cadeau geven dan bent u bij ons aan het goede adres. Een fles of twee in een houten kistje met de wijn beschrijving en uw eigen tekst. Ook hebben we andere prachtige geschenkverpakkingen, in sommige gevallen ook met glas erbij. Bezorgen doen we ook, zelfs op een specifiek met u afgesproken datum. Voor meer klik hier

Wijnproeverijen

Twee keer per jaar organiseren we een grote overzichtsproeverij, in de lente en in de herfst. Z’n 40 tot 50 wijnen, variërend van wijn voor alle dag tot gastronomische wijnen kunt u dan proeven. Ook staan er dessertwijnen en andere bijzondere vloeibare lekkernijen. Voor de inwendige mens zorgen wij altijd goed met een uitgebreid buffet.

Indien u nog niet op onze mailing list staat en dit wel wenst stuur ons een mail en wij zorgen ervoor dat u op tijd een persoonlijke uitnodiging ontvangt.

wijn@pleasureoftaste.nl