Met wie werken we
Wij werken samen met restaurants verspreid door het hele land. Of het nu bekende top-zaken zijn of een eet-café en alles wat er tussen zit, allemaal zijn ze, in hun segment, gedreven om de klant het naar de zin te maken en echt lekkere, eerlijke, heerlijke gerechten aan te bieden. Als soort van referentie treft u hieronder een aantal bekendere restaurants maar ook bedrijven en overheden.
Wij werken samen met onder andere:
- Okura Hotel;
- Ciel Bleu;
- Yamazato,
- De Echoput van wijn-spijs goeroe Peter Klosse;
- De Kromme Dissel met z’n Michelin ster;
- Indonesisch restaurant Spandershoeve in Hilversum;
- Paul’s Recept;
- Le Pêcheur;
- De top Japanner Shirasagi;
- Hermitage Museum Amsterdam;
- Dochters met de ex-chef van het Amstel;
- Grand Hotel Amrâth in het monumentale Amsterdamse Scheepvaarthuis;
- Paul Fagel’s Arsenaal;
- Table D’Hôte;
- Parkheuvel in Rotterdam
- Het Wapen van Leimuiden
- Café Alex
- Rooie Kees
- etc...
Bedrijven en overheden waar we mee werken zijn bijvoorbeeld
- DuraVermeer;
- Rabobank Groene Hart;
- ABN-AMRO MeesPierson;
- PGM Bakker;
- ESAB Nederland;
- Berenschot management Advies;
- Sjocrona & Van stigt Advocaten;
- Ministerie van Verkeer en Waterstaat;
- Pneutec;
- OPW Fluid Transfer;
- VNC Vereniging van Nederlands Cabinepersoneel;
- Hitachi Transport Systems.