Workshops

Met wijn workshops hebben we behoorlijk wat ervaring ook in combinatie met wijn-spijs. Kennis van en ervaring is onder andere opgedaan bij wijn-spijs goeroe Peter Klosse op zijn Academie voor Gastronomie.

Geheel op maat stemmen we het soort workshop met u af, maar bij alle workshops geldt: met het glas in de hand, pen in de aanslag voor het proefformulier nemen we wijnen op de proeftafel met elkaar door. We leren de wijnen beschrijven: uiterlijk, geur en smaak. We leren de wijn proeftermen gebruiken en aantekeningen maken over hetgeen we zien, ruiken en proeven. Met basis kennis over het wijn bereidingsproces leren we de kenmerken van wijn te herkennen en benoemen.

Soorten workshops

De workshop kunnen wij verzorgen bij minimaal 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is ongeveer 15 mensen want ik wil aan iedereen ruim aandacht geven, elk van u kan zo ook ruim vragen stellen en kunnen we gezamenlijk over deze gewichtige onderwerpen discussiëren!

De kosten voor een workshop zijn € 40,- per persoon. Deze kan gehouden worden in ons proeflokaal, bij u op kantoor of elk andere locatie.

Geïnteresseerd en u wilt meer weten; laten we een afspraak maken.

Bel ons op 0172-50 78 09 of mail wijn@pleasureoftaste.nl

> terug...